Tilkaldevikar til bosteder
Case
Tilkaldevikar til bosteder
Faggruppe Socialpædagogisk arbejde
Stilling Socialfagligt personale
Antal vikarer 1-10
Varighed Dag-til-dag

Om casen

Socialfagligt personale, der kan stå imod

Vores kunder har forskellige krav til socialfaglige personale, der skal vikariere på bosteder. Det er et arbejde, hvor dagene ikke er ens, og vikarerne skal være forberedt på lidt af hvert, derfor er ét af kravene ofte det samme; de skal kunne stå imod.

Det var også tilfældet med denne case. Det gjorde ingen forskel, om vikarerne var mænd eller kvinder, men det var altafgørende, at de fysisk kunne stå imod de udfordringer, der opstod i løbet af en arbejdsdag.

hos Profil Match har vi mange forskellige vikarer tilknyttet, der kan varetage opgaver på eksempelvis bosteder. vi ved, hvad det er, vores kunder vil have, hvorfor vi også rekrutterer herefter.

Løbende vikariater

Der var brug for 1-10 vikarer til bosteder, som skulle stilles til rådighed fra dag-til-dag.

Det varierede fra den ene dag til den anden, hvor mange ekstra hænder var behov for. Da det var et løbende vikariat, sørgede vi hele tiden for, at have en gruppe af fleksible og kompetente vikarer klar til at møde op.

Vi arbejder hver dag for at være fleksible og imødekomme de forskellige behov, vores kunder har. Vores tilgang til at finde vikarer er løsningsorienteret, og vi skaber et trygt samarbejde med vores kunder.

Skriv Besked
Contact Us

Er du?