Kim Søback, og resten af Profil Match, holder døren åben for et usikkert arbejdsmarked.

Profil Match holder døren åben for et usikkert arbejdsmarked

Frygten for en forestående konjunkturnedgang ulmer, og Profil Match er klar med vikar- og rekrutteringsydelser, der letter virksomhedernes bemandingssituation.

Ifølge Danmarks Statistik er ledighedsprocenten nu nede på 3,8 pct. – et nærmest uændret niveau gennem det sidste års tid, og det laveste generelle niveau siden 2009. Den lave procentsats bevirker, at det kan være svært for virksomheder at finde de rigtige og mest kvalificeret medarbejdere, da mange selvsagt er i arbejde. Foruden de nuværende positive tendenser på arbejdsmarkedet, lurer frygten for en nedgang dog, hvilket gør det usikkert for virksomheder at fastansætte nye medarbejdere.

En åben dør til nye muligheder

Hos vikar- og rekrutteringsbureauet, Profil Match, anerkender man det usikre arbejdsmarked og er indstillet og klar på at afhjælpe virksomheder, som går en usikker fremtid i møde.

”Selvom der er mange store projekter i kikkerten, for både store og små entreprenørvirksomheder, enkeltmandsvirksomheder og andre interessenter, er frygten for en nedgang stærkt medvirkende til, at flere af disse er nervøse for at fastansætte som det første”, konkluderer Regional Director Kim Søback fra Profil Match. ”En af vores fornemmeste opgaver er at afhjælpe virksomheder med en usikker bemandingssituation, om end det skyldes nedgang, projekt- og sæsonarbejde, ferieperioder eller besvær med rekrutteringer som konsekvens af den lave arbejdsløshed og høje beskæftigelse – og det er vi klar til!”

En alsidig HR-partner

Profil Match er et nordeuropæisk vikar- og rekrutteringsbureau, der afhjælper alt fra små lokale virksomheder til store internationale virksomheder – særligt i håndværk-, bygge- og anlægsbranchen samt lager-, logistik og produktionsbranchen. Fra kontorer i Danmark, Sverige og Polen har Profil Match medarbejdere udsendt i endnu flere europæiske lande, hvilket afspejler nødvendigheden af et dynamisk og internationalt arbejdsmarked, hvor kompetencer og fleksibilitet er blandt topprioriteterne.

Artiklen kan læses, og ses, i e-avisen her: https://www.e-pages.dk/ebannoncesalg/780/