Der er mange gode grunde til at blive vikar. Dels kan vikariatet føre til en fastansættelse, men selv de mindre vikariater, der ikke umiddelbart ender ud i en fastansættelse, skaber både erhvervserfaring, en anciennitet på arbejdsmarkedet og et professionelt netværk, der vil gavne dig i sidste ende. Vikariatet kan desuden være en fordelagtig måde, hvorpå du kan afprøve nye brancher eller specifikke jobs.

Den laveste bruttoledighed siden 2009

Ifølge Danmarks Statistik er ledighedsprocenten nu nede på 3,8 procent – det laveste niveau siden 2009. Den lave procentsats bevirker, at det kan være svært at etablere et permanent fodfæste på arbejdsmarkedet, da mange stillinger allerede er besat. Herudover lurer usikkerheden om en forestående konjekturnedgang, der får virksomhederne til at tvivle på den fortsatte vækst og dermed vil være afventende i deres rekruttering af nye medarbejdere. Den lave ledighedsprocent kan, som nævnt, gøre det mere besværligt at få et fast arbejde, da mange stillinger efterhånden er besatte. Men der er håb, for ifølge en analyse fra tænketanken Kraka stiger sandsynligheden for at få et fast job med 22 procentpoint, hvis personen har vikarbeskæftigelse – i forhold til en med svagere tilknytning til arbejdsmarkedet. Et vikarjob hjælper derfor ikke kun her og nu, men det vil placere dig i en mere fordelagtig fremtidssikret position. 

En fleksibel hverdag

Vi har en masse ledige stillinger, som spreder sig bredt over forskellige brancher, arbejdstider, geografiske placeringer og virksomhedstyper. Denne alsidighed vil blive afspejlet i din hverdag, for med vores mange vikar- og jobmuligheder kan du praktisk talt sammensætte din hverdag, så den tilpasses dit personlige behov. Ønsker du at afprøve en ny branche, eller et nyt arbejdsområde, kan et vikariat være en yderst fordelagtig måde, hvorpå du kan afprøve jobbet i praksis, men også få etableret de første professionelle relationer. Disse fordele opnår du automatisk ved at være i job som vikar, uagtet om det er vores tilbud om et vikariat eller en fastansættelse.

Dit personlige valg

Som vikar ved Profil Match får du mere end blot et arbejde. Du får et personligt forløb. For at kunne finde den stilling, og de behov, der passer til netop dig, skal du til samtale på et af vores kontorer. Her vil du have en personlig samtale med en af vores dygtige og engagerede konsulenter, så vi kan tilpasse vores tilbud til dig. Denne personlige proces og arbejdsgang sikrer, at du får det arbejde, der passer bedst til dig.

Du kan se et udvalg af vores ledige stillinger og de tilhørende ansøgningsprocedurer her, mens du kan oprette dig i vores system her.

Husk at du altid kan besøge vores kontorer til en personlig screening – du skal blot medbringe dit CV.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på det pågældende kontor.