Det sker ofte, at vores udsendte vikarer tilbydes en fastansættelse og dermed tager skridtet fra en midlertidig vikarstilling til fastansættelse ved en pågældende virksomhed.

Vi er evige taknemmelige og stolte hver gang det sker – og vi kan nærmest ikke få armene ned.

Vi er stolte og glade for at kunne ønske Zygimantas Miliunas tillykke med fastansættelsen ved Leman!

Da vi blev kontaktet af Leman, var det med ønske om to nye vikarer til deres lagerhotel i Taulov. Stillingerne havde de selv haft problemer med at udfylde, hvilket fik dem til at henvende sig til os. De ønskede opstart allerede dagen efter, og det fik de! To styks – dagen efter.

Vi havde tidligere haft Zygimantas ude ved andre virksomheder og vores kendskab til ham var derfor særdeles godt. Zygimantas passede perfekt ind i den profil, som Leman ønskede, og Zygimantas startede derfor som vikar ved Leman dagen efter ordren blev lagt.

Vi glæder os til et fremtidigt ligeså godt samarbejde.

Men det er ikke kun for Zygimantas og for os, i Profil Match, at dette er en sejr. Også fra Leman er de glade for samarbejdet og resultatet.

”Profil Match kunne hjælpe os hurtigt. De finder de rigtige profiler til os, hvilket vi er rigtig taknemmelige for. Vi er yderste tilfredse med den måde De har hjulpet os på siden vi startede samarbejdet. De yder en service og har en professionel tilgang til at hjælpe os, som kunde. De er rigtigt dygtige til at sættes sig ind i vores problemstillinger. Så de bedste anbefalinger herfra til Profil Match”, sådan siger Division Manager, Thomas Ammentorp.

Fra alle ved Profil Match: kæmpe stort tillykke til Zygimantas Miliunas med fastansættelsen og til Leman for endelig at have fundet den rette kandidat!

Ønsker du at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt vores Sales Manager, Søren Jeppesen i Jylland og på Fyn eller Jonas Valgrind på Sjælland. Du kan finde kontaktinformation på dem begge her.