Efter en større organisatorisk omlægning ultimo 2018, flyttede vi i marts 2019 kontoret fra København K til Glostrup. Dette har affødt en lang række nye muligheder, og partnerskabet med Brøndby IF er et stort spring på vejen mod en indfrielse af blot nogle af dem.

Passion, netværk og eksponering

For et par stykker i Profil Match er det lidt en drøm at komme så tæt på Brøndby IF, som klub, og at være med til at styrke fællesskabet – ovenikøbet drage professionelle fordele af det gennem et tæt og stærkt netværk. Andre nøjes med at glæde sig over de rent professionelle aspekter i partnerskabet.

Som relativt ny spiller i nærområdet har vi en klar målsætning om at opnå en større eksponering netop hér – og hvilket sted at gøre det. Med bannere bag hver baglinje er vi synlige for alle på stadion, og fra tid til anden også for alle foran TV-skærmene.

”Netværk, passion og stærke profiler er alt sammen indgrebet af det, vi står for, som vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Netop derfor mener vi, at vi passer perfekt ind i fællesskabet omkring Brøndby IF. Desuden er vores geografiske placering, de andre partnere i fællesskabet, eksponeringsmulighederne og netværket omkring klubben medvirkende til, at Brøndby IF til den optimale partner for os”, siger Micky Thygesen fra Profil Match.

Vi glæder os til alle de muligheder, som fællesskabet i Brøndby IF tilbyder os – og ikke mindst til at vise, at vi er ”The Only Recruitment Agency You’ll Ever Need” – uanset hvor i landet du har din hjemmebane!

Hvad kan vi gøre for dig?

Som vikar ved Profil Match får du mere end blot et arbejde – du får et personligt forløb. For at kunne finde den stilling, og de behov, der passer til netop dig, skal du til samtale på et af vores kontorer. Her vil du have en personlig samtale med en af vores dygtige og engagerede konsulenter, så vi kan tilpasse vores tilbud til dig. Denne personlige proces og arbejdsgang sikrer, at du får det arbejde, der passer bedst til dig.

Du kan se et udvalg af vores ledige stillinger og de tilhørende ansøgningsprocedurer her, mens du kan oprette dig i vores system her.

Husk at du altid kan besøge vores kontorer til en personlig screening – du skal blot medbringe dit CV.

Ønsker du at høre mere om vores vikar- og rekrutteringsydelser, for dig og/eller din virksomhed kan du kontakte Sales Manager Jonas Valgrind på Sjælland, eller Søren Jeppesen i Jylland og på Fyn. Du kan finde kontaktoplysninger til dem begge her.