Udenlandsk arbejdskraft

Udenlandsk arbejdskraft til længevarende vikariater

Hos Profil Match har vi et stort netværk af dygtige og professionelle vikarer, der kan udføre diverse opgaver inden for bl.a. Bygge og anlæg, Socialpædagogisk arbejde samt Transport, lager og produktion. du vil som virksomhed ikke mærke forskel på, om vi stiller en dansk eller udenlandsk vikar til rådighed, da du ikke skal foretage dig noget anderledes.

Det er mest optimalt at benytte udenlandsk arbejdskraft, når der er tale om de længevarende vikariater, fordi medarbejderne bliver hentet til Danmark og indlogeret.

Vi er med den første arbejdsdag

Hvis vores vikarer bliver hentet til Danmark til netop din opgave, så vil der altid være en medarbejder fra Profil Match til stede på den første arbejdsdag.

Det er vigtigt, at det bliver et trygt og effektivt samarbejde, så opgaven bliver løst på den mest effektive måde. Derfor sørger vi altid for at igangsætte samarbejdet, hvis det foregår i Danmark, hvor vi kan tage en snak, hvis der er brug for det.

Udover at være med den første dag, så sørger vi selvfølgelig også for alt andet, som eksempelvis at hente vikarerne til landet og indlogere dem i en bolig, hvor de kan opholde sig under hele vikariatet.

Vi har bl.a. benyttet udenlandsk arbejde som:

  • trailermekaniker
  • brolæggere
  • maskinfører
  • tømrer
  • murer.

Trailermekanikere og andre vikariater i Skandiavien og Europa

Det er ikke kun til vikariater i Danmark, at vi stiller udenlandske vikarer til rådighed. Vi har også kunder, der har behov for medarbejdere i Skandinavien og andre Europæiske lande, som eksempelvis:

  • Storbritannien
  • Finland
  • Sverige
  • Tyskland
  • Holland.

Et område, hvor vi hele tiden har løbende og igangværende vikariater, er inden for transport – helt specifikt som trailermekaniker.

Det er et behov, der er i langt de fleste lande, fordi mange varer bliver fragtet med lastbil. Derfor er det også naturligt for os at bruge udenlandsk arbejdskraft, da vores kunder har behov for trailermekanikere i det nordlige Skandinavien og i lande midt i Europa.

Vi arbejder hele tiden på at være fleksible og imødekomme vores kunders behov og med vores udenlandske vikarer, er det muligt. Samtidig sørger vi altid for at stille vikarerne til rådighed hurtigst muligt. Vi er løsningsorienterede og kan med stor sandsynlighed imødekomme dit behov, uanset varsel.

Kontakt os i dag, så du hurtigt kan få stillet de vikarer til rådighed, som du har behov for.

Vi stiller dagligt dygtige vikarer til rådighed for virksomheder inden for forskellige brancher.

Skriv Besked
Contact Us

Er du?