Undgå at gå i sort over Black Friday
Vil du undgå den voldsomme spidsbelastning ved Black Friday? Læs mere her om hvordan et vikarbureau kan hjælpe din virksomhed.

Hvert år oplever butikker en voldsom spidsbelastning, når Black Friday rammer forbrugerne. Vi sidder klar til at hjælpe dig med forstærkninger til din bemanding.

24. november – en vigtig dato for mange butikker og webshops i hele landet. Her lander store mængder ordrer fra håbefulde forbrugere, som alle ønsker at handle ind til julegaver, fødselsdag eller måske bare få købt det produkt de længe har kigget på.

De mange ordrer lander hos den daglige stab af medarbejdere, som er i butik, lager eller webshop, hvor de sjældent kan komme til bunds i ordrerne uden hjælp. Her vil mange firmaer skulle ud og ansætte bemanding i 2-3 uger (eller mere) for at dække Black Friday, Black Week eller Black Month ind.

Fleksibilitet, der passer til dine behov:

Vi ved, at hvert forretningsscenarie er unikt, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger, der kan tilpasses dine specifikke krav. Uanset om du driver en fysisk butik eller en online webshop, kan vores erfarne vikarer hjælpe med at håndtere den øgede belastning, der følger med Black Friday. Vores mål er at sikre, at din virksomhed kører problemfrit, mens du maksimerer salget.

Transparent valg gennem Profil Match:

Når du vælger en vikarløsning gennem os, får du fuld transparens i hele processen – lige fra vi har første samtale med dig, til vi leverer personale. Dette gør det muligt for dig at vælge de kvalificerede vikarer, der bedst passer til dine behov. Samtidig hjælper med at skabe tillid og samtidig sikre, at dine kunder modtager den service, de fortjener.

Variable omkostninger, der matcher dine salgstal:

Vi ved, at Black Friday ofte bringer store svingninger i salgstallene. Med vores vikarløsninger får du variable omkostninger, der nøjagtigt matcher dine salgstal. Dette betyder, at du kun betaler for den ekstra hjælp, du har brug for, og undgår unødvendige udgifter. Forbered dig på Black Friday sammen med os og oplev hvor nemt man kan håndtere det hektiske salgsræs. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov, og lad os sammen sikre, at din Black Friday bliver en succes!