Det internationale og anerkendte værktøj for kvalitetsledelse, forretningsudvikling og optimering, ISO 9001:2015, er nu en helt officiel integreret del af arbejdsgangene hos os, i Profil Match.

Ikke en nyhed, men alligevel…

Efter sammenlægningen af Ramsdal Profil Match, Ramsdal PlusJob og PlusJob Poland, og dermed tilblivelsen af Profil Match, har mange arbejdsgange, processer og orienteringer skulle samles, så virksomheden for alvor kunne blive til én. Dette på tværs af landegrænser, kulturforskelle, individuelle arbejdsgange fra virksomhed til virksomhed og hvad der ellers hører med, når tre virksomheder skal blive til én.

Denne sammenlægning trådte i kraft ultimo 2018, og kort efter påbegyndte vi arbejdet mod fælles arbejdsgange – med ISO 9001:2015-certificeringen som et centralt omdrejningspunkt. Denne gjorde nemlig, at vi i plenum skulle nedskrive arbejdsgange og -processer, som vi alle fremadrettet kunne arbejde ud fra og følge, til trods for ovenstående umiddelbare udfordringer. Når det her omtales som ”umiddelbare udfordringer”, er dette udelukkende med henblik på at ensarte alle arbejdsgange og -processer. Vi anser stadig vores kulturelle forskelligheder og geografiske spredning, som et særdeles stærkt værktøj, som der bestemt ikke er lagt låg på.

Efter måneder med kortlægning, præciseringer, procesbeskrivelser, diskussioner og teamwork, blev der i april 2019 afholdt audits på kontorene; hvilke vi bestod og derved kunne vi stolt kalde os for ISO 9001:2015-certificeret. 

Vi har netop modtaget vores endegyldige certifikat – og det er vi sgu stolte af.

Hvad betyder det for dig, som virksomhed eller vikar?

Intet.

Processen omkring certificeringen har i høj grad påvirket, hvordan tre virksomheder er blevet til én.

Dog sikrer det dig, at det arbejde, vi som medarbejdere ved Profil Match udfører, bliver gjort i overensstemmelse med nedskrevne og aftalte fremgangsmetoder og processer. Uanset hvem du snakker med. Det skal dog understreges, at vi ikke er bundet på hænder og fødder af denne certificering, og derfor stadig kan varetage hver enkel opgave ud fra individuelle behov!

Ganske som det hele tiden har været.

Hvad kan vi gøre for dig?

Du kan se et udvalg af vores ledige stillinger og de tilhørende ansøgningsprocedurer her, mens du kan oprette dig i vores system her.

Husk at du altid kan besøge vores kontorer til en personlig screening – du skal blot medbringe dit CV.

Ønsker du at høre mere om vores vikar- og rekrutteringsydelser, for dig og/eller din virksomhed kan du kontakte Sales Manager Jonas Valgrind på Sjælland, eller Søren Jeppesen i Jylland og på Fyn. Du kan finde kontaktoplysninger til dem begge her.