Find vikar inden for 

Byggebranchen

Find en vikar der passer til din virksomhed

En af vores hoved brancheområder er byggebranchen. Når du får en vikar fra os, er du sikret at vi har haft en lang interview periode. Dette gøres for at sikre os at vi får et dybere indblik i vores vikarer og kan skabe det gode match med jer som virksomhed og team.

Vi har try and hire, så søger du en fast medarbejder, er der hos os en mulighed for at afprøve sammenspillet med en vikar og herefter fastansætte vedkommende. 

Tømrer vikar profilmatch

Tømrer vikar

Står behovet for en tømrer vikar, er vores vikarer klar til at bistå tømrerfirmaer med udførelse af alle opgaver inden for tømrer faget.

Vores vikarer er uddannede tømrer med forskellige niveauer af erfaring og vi kan sørge for et godt vikar match til dit tømrerfirma.

  jord og beton vikar profilmatch

  Jord- og betonarbejder vikar

  Vi har vikarer uddannet i jord- og betonarbejde. Vores vikarer kan bistå i arbejde inden for blandt andet byg af huse, broer og anlæg af veje og havn.

  Med vores vikarer inden for jord og betonarbejde, kan du lægge et godt fundament for udførelsen af din virksomheds bygge og støbe opgaver.

   tagdækker vikar profilmatch

   Tagdækker vikar

   Har du brug for en erfaren tagdæknings vikar? Så kig ikke videre, vi har vikarer inden for tagdækning, som kan bistå dig i dine tagdæknings opgaver.

   Om der er tale om tagdækning, isolering, tagpap, tagmaling eller andre opgaver inden for tagdækning, så kan vores vikarer bistå i opgaven.

    kranfører vikar profilmatch

    Kranfører og maskinfører vikar

    Har du brug for vikarer der kan fører maskiner? Så har vi vikarer med de rette certifikater. Vores vikarer kan føre en lang række maskiner inden for byggebranchen.

    Om det drejer sig om kranarbejde eller arbejde der foregår mere nede på jorden, så har vores vikarer den rette tilgang til sikkerhed på arbejdspladsen.

     brolægger vikar profilmatch

     Brolægger vikar

     Står behovet for en brolægger vikar, er vores vikarer klar til at bistå brolæggerfirmaer med udførelse af alle opgaver inden for faget.

     Vores vikarer er uddannede brolæggere med bred erfaring og vi kan sørge for et godt vikar match til dit firma.

      elektriker vikar profilmatch

      Elektriker vikar

      Har du brug for elektriker vikarer? Så har vi vikarer med uddannelser og certifikater. 

      Vores elektriker vikarer kan udføre en bred vifte af elektrikeropgaver både udvendige og indvendige opgaver, på store og små projekter.

       Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

       Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.

       Hvad er try and hire?

       Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.