Vikar til vejarbejde

Vejarbejder vikarer

 

Planlægning af specialopgaver kan være udfordrende. Specielt hvis der er snak om flerårige projekter som involverer en større gruppe af udbydere.

Derfor bliver vikarer ofte en del af specialopgaveløsning, fordi det er hurtig arbejdskraft som kan skaffes alt efter behov. 

Men Specialopgaver kan også være betinget af sæson, hvilket også fordrer et ønske om variabel arbejdskræft og vikarer til specialopgaver. 

Vikar Vejarbejde

Vi har try and hire

Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.

Maskinoperatør/Maskinfører til vejarbejde

Hvis behovet er for førere til maskine i forhold til vejarbejde og konstruktionsarbejde, så har Profil Match også vikarer at tilbyde til dette. 

Vores vikarer har de rette certifikater, til at styre forskellige maskiner inden for vejarbejde og konstruktion.

Specialopgaver

Profil Match har mange års erfaring med specialopgaver. Vi besidder derfor også evnen til at sætte os ind i arbejdsvilkår som er anderledes end det vante arbejde, både hvad angår arbejdslokation, men også hvad angår de kvaliteter som ønskes af vikaren der skal varetage specialopgaven. 

Dit projekt kan derfor komme sikkert i hus sammen med Profil Match. 

Sæsonarbejde

Hos Profil Match huserer vi over 1000 forskellige vikarprofiler som hver især har deres områder med erfaring. Vi har sådan set en vikar til hver eneste specialopgave der findes. 

Vi har vikarer med erfaring inden for konstruktion, vejarbejde, håndværkarbejde og alt andet fysisk beskæftigelse. Vi har et landsdækkende sortiment af vikarer som er funderet i mange forskellige brancher.

Det inkluderer også vikarer med erfaring inden for specialopgaver som er sæson betinget omkring ferieområderne. Der er næsten ikke nogen begrænsning på hvad vores vikarer kan præstere af fantastiske opgaver, lige fra hårdt fysisk arbejde, til grundig indpakning og udsmykning. 

    Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

    Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.