ARTIKEL

Fordele – fleksibel arbejdskraft
Fleksibilitet og fastansættelse er ofte to ord, som kan være svære at sætte sammen, når man er virksom. Der er meget administrativt arbejde og du kan ikke tilpasse det til din omsætning.
Lager og logistik vikar

Det er aldrig nemt, når man skal bruge ansatte i en virksomhed der har brug for fleksibilitet. I forbindelse med en ansættelse, er der en del administrativt arbejde der skal udføres, og der skal være styr på løn, optjening af ferie, pension m.m. Desuden er der en række omkostninger forbundet med at skrue op og ned for arbejdsstyrken, hvis der er brug fleksibilitet. Derfor har vi samlet nogle gode grunde til at overveje fleksibel arbejdskraft i form af vikarer, næste gang du skal bruge flere medarbejdere på din arbejdsplads.

1. En skræddersyet medarbejder

Det er en udbredt misforståelse, at virksomheder går på kompromis med viden, kompetencer og erfaring når de vælger at ansætte vikarer. Tværtimod kan en medarbejder fra et vikarbureau give en merværdi i kraft af kompetencer, erfaring og specialiseret viden i lige præcis den stilling, som I har brug for at få besat.
I Profilmatch har vi flere års erfaring med at finde det korrekte match og hvis vi ikke har en mulig kandidat i vores database, vil vi selvfølgelig rekruttere en egnet kandidat.

2. Spar tid

Det er altid vigtigt at kunne reagere hurtigt, når der er brug for flere medarbejdere.
Men en ansættelsesproces kan nemt koste en del tid og arbejde og er samtidig forholdsmæssig omkostningsfuld ved midlertidige ansættelser.

Når I kontakter Profilmatch for en vikar – eller konsulentløsning, kan vi ofte hurtigt finde en kandidat i vores database.

3. Se hinanden an

Det er ikke altid kemien passer eller forventningerne bliver indfriet, når man ansætter en ny medarbejder.
Med en vikarløsning fra Profilmatch har man mulighed for at afprøve flere kandidater, hvis der er behov for det.

Man kan også lade en vikarordning være en afprøvningsperiode forud for en fastansættelse.

4. Slip for papirarbejde

Der kan være meget papirarbejde i forbindelse med en ansættelse.

Når I vælger en vikar fra Profilmatch, indhenter vi straffeattest, referencer og eventuelle arbejds- og opholdstilladelse.
Desuden klarer vi de praktiske og administrative opgaver i forbindelse med ansættelse, løn, sygdom, ferie, løn osv.

5. Masser af fleksibilitet

Alle virksomheder kan få brug for at justere medarbejderstaben. Og mange vælger at øge fleksibiliteteten ved at supplere den faste medarbejderstab med vikarer, konsulenter eller projektansatte, hvilket giver langt mindre pres, når behovene ændrer sig og der er brug for tilpasning. Behovet for fleksibilitet i en virksomhed kan især være stort ved øgede arbejdsmængder, sygdom, strukturændringer og sæsonbetingede belastninger. Der kan også være behov for justeringer undevejs i langsigtede projekter, hvor det kan være svært at vurdere behovet for ekstra bemanding og hvor længe der er brug for det.

I Profilmatch kan vi hjælpe virksomheder til at have præcis det antal medarbejdere de har brug for og med de rette kvalifikationer. Det giver masser af fleksibilitet.

Klik her hvis du vil vide mere om Profil Match og vores vikarløsninger eller kontakt os på profilmatch@profilmatch.dk.

Brug for vikarhjælp?

Vi står klar til at hjælpe

Vil du have et fleksibelt job?

Læs mere og tilmeld dig her