Ledig stilling

Sikkerheds- og Ergonomikoordinator

Her får du chancen for at spille en central rolle i vores arbejde med at skabe en sikker og sund arbejdsplads. Vi søger en engageret kandidat til at lede vores interne træningsprogrammer, implementere ergonomiske løsninger og sikre nødvendige arbejdstilladelser.
Lager vikar

Hvis du har passion for sikkerhed, kommunikationsevner og forståelse for industrielle maskiner, så er dette din mulighed for at bidrage til vores succes og samtidig udvikle dine egne færdigheder. Vær med til at skabe en tryg og effektiv arbejdsplads med os.

Ansvarsområder

Som Sikkerheds- og Ergonomikoordinator vil du have en bred vifte af ansvarsområder:

  • Sikkerhed og træning: Du koordinerer interne træningsprogrammer inden for sikkerhed og truckkørsel for at sikre, at vores medarbejdere har indgående forståelse for sikkerhedsprincipperne.
  • IT-Kompetencer: Du skal være fortrolig med Office-pakken og andre relevante IT-værktøjer.
  • Ergonomi: Din viden om ergonomi vil blive afgørende, da du skal lede træning og øvelser for medarbejderne. Du faciliterer også “Ergonomic Days” og deltager i lager- og tavlemøder.
  • Arbejdstilladelser, maskinforståelse samt modtagelse og koordinering af håndværkere: Du udarbejder arbejdstilladelser og har en grundlæggende forståelse for industrielle maskiner, hvilket inkluderer håndtering af mindre tekniske udfordringer med producentens hjælp.

Kvalifikationer

Vi forventer:

  • Relevant uddannelse og erfaring inden for sikkerhed og ergonomi.
  • Stærke kommunikationsfærdigheder og evnen til at træne og motivere medarbejdere.
  • Erfaring med udarbejdelse af arbejdstilladelser og sikkerhedsprocedurer.
  • Kendskab til industriel maskinpark er en fordel.

Vi tilbyder

Vi giver dig mulighed for at være en del af en succesfuld virksomhed og et team af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inklusive pension.

Ansøgning

Hvis du er klar til at tage udfordringen op, bedes du sende din ansøgning og dit CV til work@profilmatch.dk. Bemærk, vi benytter personlighedstest og problemløsningstest som en del af vores udvælgelsesproces.

Ansættelse hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Send din motiverede ansøgning og CV til work@profilmatch.dk.
Vi ser frem til at lære dig at kende!

Er det dig vi mangler?

For at få et job hos os, skal du oprette en profil i vores system. Klik på knappen herunder, udfyld din profil og husk at vælge de områder, som du ønsker at arbejde med, så vi hurtigere kan finde ud af hvilket job der passer til dig.