Find lastvognsmekaniker vikar

Find en vikar der passer til din virksomhed

En af vores hoved brancheområder er trailermekanikere. Når du får en vikar fra os, er du sikret at vi har haft en lang interview periode. Dette gøres for at sikre os at vi får et dybere indblik i vores vikarer og kan skabe det gode match med jer som virksomhed og team.

Vi har try and hire, så søger du en fast medarbejder, er der hos os en mulighed for at afprøve sammenspillet med en vikar og herefter fastansætte vedkommende. 

Trailermekaniker vikar profilmatch

Lastvognskaniker vikar

Vi forsyner nogle af de største trailervirksomheder i Europa med mekaniker vikarer. Vi tilbyder vikarer med høj ekspertise og gør vores for et effektivt og godt samarbejde.

Opgaver som vores mekaniker vikarer udfører dagligt er blandt andet:

  • Diagnostik og reparation af mekaniske, elektriske og hydrauliske systemer
  • Chassis-reparationer
  • Fjernelse af skader på sider og presenninger
  • Uheldsreparationer
  • Forberedelse til teknisk inspektion (MOT)

 

Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.

Hvad er try and hire?

Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.