Vikar til lastvogns-mekaniker

Trailermekaniker vikarer

Vores mekaniker vikarer er vandt til en hverdag med en masse varierende opgaver. De er ikke bange for at få lidt sved på panden og give sig i færd med de komplicerede reparationer. 

Hos Profil Match arbejder vores mekaniker vikarer, blandt andet allerede med følgende opgaver: 

  • Diagnostik og reparation af mekaniske, elektriske og hydrauliske systemer 
  • Chassis-reparationer 
  • Fjernelse af skader på sider og presenninger 
  • Uheldsreparationer 
  • Forberedelse til teknisk inspektion (MOT) 
Trailermekaniker vikar profilmatch

Vi har try and hire

Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.

Vi leverer lastvognmekanikere i Europa

Hos Profil Match leverer vi vikarer til vognparker rundt omkring i Europa og har sikkert også en trailermekaniker vikar, der kan dække dit behov.

Mekaniker vikarer

Er dit behov for en anden slags mekaniker, er vores netværk bredt og vi vil kunne finde en vikar der matcher dit behov. Vores mekanikere vikarer har også bred erfaring og vil måske allerede stå klar til at hjælpe med det samme.

Vognparkers opgaver kan variere i størrelse

Måske er din vognpark ikke så stor, eller også varierer størrelsen og mængden af opgaver så meget at en fast mand ikke er en holdbar løsning. Her kommer mekaniker vikarer ind i billedet. Med en mekaniker vikar, kan du nøjes med at have en mekaniker, i den tidsperiode der er behov for.

    Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

    Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.