Vikar til FMCG

Vikarer til hurtigt omsættelige varer (FMCG) 

 • Vikarer til Brød og andet bagvær
 • Vikarer til Frugt og grønt 
 • Vikarer til Kød og mælkeprodukter 
 • Vikarer til Toiletartikler og personlige hygiejneprodukter 
 • Vikarer til pleje- og  parfumeafdeling
 • Vikarer til isenkram 
 • Vikarer til Alkohol og tobak 
  Detail vikar profilmatch

  Vi har try and hire

  Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.

  Hos Profil Match tilbyder vi vikarer til FMCG. Det kan være en god ide at bruge ekstra og variabel arbejdskræft i FMCG-markedet på grund af den varierende planlægning. 

  Man har normalt ikke høj profitmargin inden for FMCG. Samtidig har varerne ofte kort holdbarhed. Det betyder, at en FMCG-virksomheds mål er at sælge så mange produkter, de kan – og så hurtigt som muligt. 

  Dette betyder at arbejdsmængden kan variere fra dag til dag, og tit har man brug for ekstra hænder til at omsætte varer – når de går som varmt brød (også bogstaveligt talt).

  Vikarer til detail

  Inden for FMCG er det særligt vigtigt, at man hverken producerer eller køber mere, end man kan sælge, inden produkternes holdbarhed overskrides. Denne planlægning kan være udfordrende hvis ikke man kan trække på ekstra ressourcer hurtigt og effektivt.  

  At have vikarer til rådighed giver dig den frihed som du har brug for i din planlægning. Du kan inden for bare én time have 2-3 profiler til rådighed, som kan gå i gang med at arbejde med det samme – uden bøvl med endnu en fuld månedsløn. 

  Når du arbejder med udløbsdatoer, er det også vigtigt at kunne bevare overblikket over dine forsendelser og modtagelser. Uden overblik over leverancer kan der let opstå mangel på arbejdskræft, som forsinker eller forhindrer, at varerne når ud til kunderne i tide.

  Vikarer til detail lager

  Som FMCG-virksomhed er det særligt vigtigt altid at have fuldt overblik over varelageret og hvor mange ressourcer man har til rådighed til omsætning af varer. 

  Profilmatch kan stille vikarer til rådighed så din virksomhed bedre kan håndtere variable salgsmål fra dag til dag, på ugebasis eller helt efter behov. 

   Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

   Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.