Find vikar inden for

Lager, transport & logistik

Find en vikar der passer til din virksomhed

En af vores hoved brancheområder er lager, transport og logistik. Når du får en vikar fra os, er du sikret at vi har haft en lang interview periode. Dette gøres for at sikre os at vi får et dybere indblik i vores vikarer og kan skabe det gode match med jer som virksomhed og team.

Vi har try and hire, så søger du en fast medarbejder, er der hos os en mulighed for at afprøve sammenspillet med en vikar og herefter fastansætte vedkommende.

FMCG vikar profilmatch

FMCG vikar

Søger du vikarer til forskellige opgaver inden for FMCG (Fast Moving Consumer Goods)

Vores vikarer kan klare en lang række af opgaver, inden for retail og detail og løfte byrden i de travleste timer, eller når der er behov for tidlig eller sen opfyldning. 

Lager og logistik vikar profilmatch

Lagermedarbejder vikar

Hvis du søger en lagermedarbejder vikar, kan vi bistå med dette.

Vores lagemedarbejdere kan stå for:

 • Generelt lagerarbejde
 • Pallekørsel
 • Butiksopfyldning
  Transport og logistik vikar

  Transport vikar

  Behovet for transportmedarbejdere er stigende, men er også en branche hvor behovet svinger og der er en særlig højsæson. Er behovet akut for transportmedarbejdere, så er en vikar en god løsning.

  Vores vikarer har forskellige certifikater og kan klare et bredt udvalg af transportopgaver. Kontakt os endelig for at høre om specielle behov du har for transportmedarbejdere.

   Logistik vikar profilmatch

   Logistik vikar

   Vi har logistik vikarer der kan klare en langrække speciel opgaver inden for logistik. Har du behov for maskin- og truckfører? Eller en kvalitetskontrollør? Så kan vi hjælpe.

   Vores vikarer kan tage hånd om dine problemstillinger i logistik og forsyne med en god arbejdsindsats.

    Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

    Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.

    Hvad er try and hire?

    Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.