Vikar til Retail

Find den rette vikar til din butik

Profil Match levere topkvalificerede vikarer til retail branchen.
Få vikarer som er servicemindede, smilende vikarer og kvalificeret til detail handel indenfor få timer. 

Der kan lægge mange behov til grund for, at man har brug for vikarer. Hos Profil Match udbyder vi f.eks. vikarer under følgende omstændigheder: 

 • Vikarer til dækning af sygdom 
 • Vikarer til planlagt feriedækning 
 • Vikarer til akutte behov 
 • Vikarer til sæson arbejde 
 • Vikarer til afløseraftaler på dag til dag 
Vikar retail

Vi har try and hire

Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.

Hos Profil Match går vi op i, at vores vikarer til retail branchen er servicemindet og at vores profiler besidder god kemi med kunderne. Det er utrolig vigtigt, at profilerne er i stand til at udvise og udføre service overfor kunden på samme niveau eller bedre end det som forretningen normalt opererer med. 

Samtidig går vi op i, at der er en god kemi mellem vores vikarer og det faste personale således at det samlede serviceniveau i arbejdet vedligeholdes på tværs af medarbejdere. 

Hos Profil Match har vi også en længere optagelsesproces af vikarer end vores konkurrenter. Det skyldes netop at vi ønsker at identificere det ønskede serviceniveau hos personen inden vi indleder et samarbejde. 

Hvilken slags retail forretninger kan bruge vores vikarer? 

Alt inden for retail branchen kan vi levere vikarer til. Vi anskaffer os hele tiden nye vikarer med nye erfaringer. Det flow af vikarer som vi har, gør at vi kan levere vikarer til alle slags forretninger inden for detail handel. Det kan blandt andet være:

 • Butiks vikarer
 • Salgs vikarer
 • Horeca vikarer

Hvordan ser vi på effektiviteten af vores vikarer til detail handel? 

Som udgangspunkt, er vores mål, at vores retail vikarer har bedre, eller tilsvarende salgstal i forhold til det faste personale. Det er supervigtigt at vores vikarer kan performe i et miljø af kunder og specielt i peak perioder i forretningen, hvor vikaren skal beholde et højt serviceniveau samtidig med, at de kan håndtere et stort antal af kunder. 

  Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

  Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.