Vikar til transport og logistik

Transport vikarer

Hos Profil Match kan vi levere topkvalificerede chauffører til tiden. Fra dag til dag, kan du booke chauffører til at få dit gods i mål. Få de chauffører, du mangler i dag. 

Vi opfylder alle lovkrav, og vi har alle nødvendige tilladelser inkl. godkendte vognmandstilladelser for at udleje chauffører ud til transportbranchen i Danmark. Og vi kan derfor lovligt udleje chaufførvikarer, til godstransport, til varebil og mere. 

  Transport vikar profilmatch

  Vi har try and hire

  Try and hire er et vikar forløb med henblik på fastansættelse. Her får virksomhed og medarbejder lov til at lære hinanden at kende og prøve hinanden og i sidste ende besluttes der om man vil fortsætte forholdet i en fastansættelse.

  Lastbilchauffør vikar

  Vi kan sikre dig tilstrækkeligt medarbejder-flow inden for chauffører og vi rekruttere nye chauffører løbende – både inden og udenfor Danmarks grænser. 

  Der er snak om professionelle chauffører, der er certificeret og godkendt til den pågældende opgave.  

  Alle vores vikarer og chauffører til transport har stor erfaring med kørsel af henholdsvis pakker og flytning til specialopgaver med håndtering af fødevarekørsel og medicinal transport. 

  Alle vores chauffører er dansktalende og er rutineret og har allesammen erfaring indenfor transportbranchen i Danmark. 

   Mangler vi et arbejdsområde, som du søger vikarer i?

   Profil Match er altid interesseret i at udvikle vores virkarjobs til nye områder. Vi har tidligere haft dækskifte-folk, cykelbud og mange andre brancher. Ansøg derfor gerne som virksomhed og fortæl os dine behov.