Vi kan hjælpe din forretning

Har du brug for et fleksibelt job med mulighed for valg af branche og arbejdstider?

Se vores vikarløsningerFå et tilbud
[dsm_dual_heading before_text=”Hvad kan vi ” middle_text=”hjælpe med?” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” header_font_size=”2.2rem” middle_text_color=”#21BFE1″ text_orientation=”center” custom_margin=”||0px||false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/dsm_dual_heading]

Profil Match har adskillige års erfaring med vikar-branchen og derfor har vi kendskab til mange brancher. I dag leverer vi hovedsageligt til bygge-, lager- og mekanikerbranchen. Vi er altid åbne for at finde de rigtige medarbejdere til netop din virksomhed – også selvom branchen skulle være ny for os.

Nedenfor ses vores seneste stillingsopslag.

Vikarløsning til små og store virksomheder

Har du brug for dag-til-dag bemanding eller er det et fast hold af medarbejdere, som du søger?

 

Vi har forskellige vikar-løsninger som alle har deres fordele i forhold til det behov, som en virksomhed må have.

Vores vikarløsningerKontakt os her

Det siger vores vikarer om os

⭐⭐⭐⭐⭐

“Profilmatch har været en rigtig god arbejdsgiver for mig som vikar. De giver dig valgmuligheder i forhold til job med betalinger hver anden uge. Derudover reagerer deres personale hurtigt på problemer og udfordringer, når det er nødvendigt.”

John M.

Vikar, Profil Match

⭐⭐⭐⭐⭐

“I think the service was impeccable. The minute i entered the room, they immediately welcomed me. The interview went smoothly without any kind of problems. I would recommend this agency to people looking for work!”

Ibrahim Gebara

Vikar, Profil Match

⭐⭐⭐⭐⭐

“Både bookingpersonalet og resten af de ansatte er meget organiserede, venlige og professionelle.

Det var nemt og ligetil at blive vikar hos Profil Match – og jeg kom hurtigt i gang.”

Tim Sørensen

Vikar, Profil Match

Hvem er Profil Match?

Siden 2002 har vi været i tæt samarbejde med virksomheder fra hele Danmark, hvor vi har stået for at finde de rigtige vikarer til brancher som lager, produktion, kontor, administration og håndværkere.

For os er det vigtigt at både vikar og virksomhed føler sig forstået – og vi har stort fokus på at kommunikation er nøglen til et godt samarbejde.

Hos os kan du altid få kvalificerede vikarer til adskillige brancher. Vi ved hvor vigtigt det kan være at få vikarhjælp hurtigt afsted, så man kan undgå mangel på arbejdskraft, hvilket vil påvirke både økonomi og trivsel i virksomheden.